Teknologi

Vi kan erbjuda konstruktion och produktutvecklingstjänster, inklusive utveckling av prototypkonstruktioner, CAD prover, testkörningar. Våra olika eftertrycksalternativ medför oändliga möjligheter och de är alla gjorda på ett snabbt, grundligt och noggrant sätt.

Teknologi

Vi kan erbjuda konstruktion och produktutvecklingstjänster, inklusive utveckling av prototypkonstruktioner, CAD prover, testkörningar. Våra olika eftertrycksalternativ medför oändliga möjligheter och de är alla gjorda på ett snabbt, grundligt och noggrant sätt.

Teknologi

På Via Aquaria kör vi en mängd olika maskiner, allt från helautomatiserade linjer för rigidlådor, pärmar och papperspåsar, till många olika utrustningar tillämpade för lyxiga efterbehandlingar för eftertryck. Den absoluta majoriteten av produktionsprocesser görs i våra fabrikslokaler inklusive laminering, varm foliestämpel, textilkonvertering och skärning, skumkonvertering, prägling/debossing, laserskärning, CNC-fräsning, all sorts limning, borrning, magnetpositionering och installering, lådmontering, lådförpackning och en massa andra processer. För produktioner i mindre skala eller komplexa konstruktioner erbjuder vi manuell montering och efterbehandling.

Färgade Foliestämplar

Färgade Foliestämplar

Med högteknologiska maskiner kan Via Aquaria göra så att dina lådor, mappar, papperspåsar, pärmar, eller adventskalendrar ser fina och häpnadsväckande ut med färgade foliestämplar. Din produkt kommer att stå ut ur mängden, se professionell ut och påvisa högsta kvalitet.

Prägling

Prägling är processen av att lyfta bilder, texter, eller logotyper i papper, lådor, eller mappar. Det ger den bearbetade bilden eller texten en 3D effekt som fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt.

Prägling
Debossing

Debossing

Debossing är processen av att försänka relief bilder, texter, eller logotyper i papper, lådor, eller mappar. Det ger den bearbetade bilden eller texten en 3D effekt som fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt.

3D Foliestämpel

Olika sorters stämpeltekniker är tillgängliga inklusive 3D foliestämpeln hos Via Aquaria, redo att göra så att din produkt står ut ur mängden!

3D Foil Via Aquaria
Debossed Transparent Folie

Debossed Transparent Folie

Precis som med Prägling och Debossing av bilder, texter eller logotyper i papperen, lådorna, eller mapparna. Det ger den bearbetade bilden eller texten, 3D folierad stämpel ger en extraordinär effekt till din produkt vilket fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt. Med det sagt så vill vårt företag mer än gärna hjälpa dig i processen av att nå dina önskade resultat. Du behöver bara kontakta oss för att få mer inblick i processen och huruvida det passar just din produkt.

UV lakavimas

Genom att använda UV-lackering på din produkt så kan du få ett mer lyxigt, mer levande, och taktilt utseende till produkten. Den här fantastiska teknologin kräver en ultraviolett torktumlare, vilket ger en en extraordinär finish till produkten. Du behöver bara kontakta oss för att få mer inblick i processen och huruvida det passar just din produkt.

 

UV lakavimas
Silk Screentryck

Silk Screentryck

Silk screentryck är en annan teknik och ett sätt att få din produkt att glänsa vare sig det är tryckt i form av bilder, texter, eller logotyper i papperen, lådorna eller mapparna. Silk screentryck ger en extraordinär effekt till din produkt som fångar uppmärksamhet, och ser bra ut på din produkt. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Thermo-blind Stansning

Thermo blind stämplar är en bild, design, eller text på tryckt konst eller bok bildad genom att skapa en försänkning i papperet eller andra material. Exakta motsatsen till prägling, utan att kompromissa på attraktion, design och utseende. Thermo Blind stämpeln ger en extraordinär effekt till din produkt som fångar uppmärksamhet, och ser bra ut på din produkt. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Thermo-blind Stansning
Dekor Och Konstpapper

Dekor Och Konstpapper

Vanliga papper är bra, men vissa produkter kräver en extra touch för att påvisa sin unikhet. Därav, så är dekorativa papper här för att tjäna som ditt ideala val. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Bokomslag i Tyg

De flesta av våra produkter från Rigid kartong kan bli inslagen av boom cloth coverlåt. Att täcka sina produkter med book cloth kan öka hållbarheten, kvaliteten, glansen och skönheten. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Bokomslag i Tyg
Skarpa Kanter För Lådor

Skarpa Kanter För Lådor

Skarpa kanter får din produktförpackning att se ren, förtjusande och attraktiv ut. Våra högteknologiska maskiner förser dina förpackningar med idealt skarpa kanter vilket fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Matt, Blank, Texturerad Laminering

Laminering är ett annat sätt att presentera din produkt på ett tjusigt, attraktivt, och fantastiskt sätt. Med det sagt, vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Matt, Blank, Texturerad Laminering
Pappersinlägg

Pappersinlägg

Pappersinlägg används för att hålla din produkt trygg och säker inuti lådan. Inläggen finns i olika former, storlekar och papper. Sen är pappersinläggsteknologin på Via Aquaria det perfekta ekologiska valet. Med det sagt, vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Ask Med Band

Ja, Via Aquaria har teknologin till att fullända din efterfrågan för brickor med band med den högsta kvaliteten som finns tillgänglig på marknaden. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Ask med Band
Magnetlås

Magnetlås

Magnetlåsteknik är ett annat sätt som Via Aquaria tjänar sina respekterade kunder. Till skillnad från våra konkurrenter så erbjuder vi en dold magnet lösning med en lyxigare look för din produkt. Våra högteknologiska maskiner gör det möjligt för oss att producera lådorna av ditt val i olika storlekar och former. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Skuminlägg

Skuminlägg gör inte bara din produkt attraktiv i sin förpackning, utan håller den även säker. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Skuminlägg
Bandstängning

Bandstängning

Ja, du kan ge din produkt den klassiska looken med bandstängningsteknik. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Fönsterurklipp

Det simpla, valfria fönsterurklippet kan göra din produkt synlig och enkel att känna och ta på. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Fönsterurklipp
Hopvikbara Papperspåsar med Japansk Botten

    Hopvikbara Papperspåsar med Japansk Botten

Via Aquaria’s research och utvecklingsteam är alltid på jakt efter attraktiva sätt att hålla våra kunder nöjda. Japansk botten är en annan teknik för attraktiv förpackning. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Metallöglor med Band

Metallöglorna med band-teknologin ger en extraordinär effekt till din produkt vilket fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt. Med det sagt så vill vårt företag mer än gärna hjälpa dig i processen av att nå dina önskade resultat. Du behöver bara kontakta oss för att få mer inblick i processen och huruvida det passar just din produkt.

Metallöglor med Band
Urklippta handtag

Urklippta handtag

De utklippta handtagen ger en extraordinär effekt till din produkt vilket fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt. Med det sagt så vill vårt företag mer än gärna hjälpa dig i processen av att nå dina önskade resultat. Du behöver bara kontakta oss för att få mer inblick i processen och huruvida det passar just din produkt.

Knutna snören

De knutna snörena ger en extraordinär effekt till din produkt vilket fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt. Med det sagt så vill vårt företag mer än gärna hjälpa dig i processen av att nå dina önskade resultat. Du behöver bara kontakta oss för att få mer inblick i processen och huruvida det passar just din produkt.

Knutna snören
Plastkablar

Plastkablar

Plastkablarna ger en extraordinär effekt till din produkt vilket fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt. Med det sagt så vill vårt företag mer än gärna hjälpa dig i processen av att nå dina önskade resultat. Du behöver bara kontakta oss för att få mer inblick i processen och huruvida det passar just din produkt.

Bandhandtag

Bandhandtagen ger en extraordinär effekt till din produkt vilket fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt. Med det sagt så vill vårt företag mer än gärna hjälpa dig i processen av att nå dina önskade resultat. Du behöver bara kontakta oss för att få mer inblick i processen och huruvida det passar just din produkt.

Bandhandtag
Färgade Foliestämplar

Färgade Foliestämplar

Med högteknologiska maskiner kan Via Aquaria göra så att dina lådor, mappar, papperspåsar, pärmar, eller adventskalendrar ser fina och häpnadsväckande ut med färgade foliestämplar. Din produkt kommer att stå ut ur mängden, se professionell ut och påvisa högsta kvalitet.

Prägling

Prägling

Prägling är processen av att lyfta bilder, texter, eller logotyper i papper, lådor, eller mappar. Det ger den bearbetade bilden eller texten en 3D effekt som fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt.

Debossing

Debossing

Debossing är processen av att försänka relief bilder, texter, eller logotyper i papper, lådor, eller mappar. Det ger den bearbetade bilden eller texten en 3D effekt som fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt.

3D Foliestämpel

3D Foliestämpel

Olika sorters stämpeltekniker är tillgängliga inklusive 3D foliestämpeln hos Via Aquaria, redo att göra så att din produkt står ut ur mängden!

Debossed Transparent Folie

Debossed Transparent Folie

Precis som med Prägling och Debossing av bilder, texter eller logotyper i papperen, lådorna, eller mapparna. Det ger den bearbetade bilden eller texten, 3D folierad stämpel ger en extraordinär effekt till din produkt vilket fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt. Med det sagt så vill vårt företag mer än gärna hjälpa dig i processen av att nå dina önskade resultat. Du behöver bara kontakta oss för att få mer inblick i processen och huruvida det passar just din produkt.

UV lakavimas

UV lakavimas

Genom att använda UV-lackering på din produkt så kan du få ett mer lyxigt, mer levande, och taktilt utseende till produkten. Den här fantastiska teknologin kräver en ultraviolett torktumlare, vilket ger en en extraordinär finish till produkten. Du behöver bara kontakta oss för att få mer inblick i processen och huruvida det passar just din produkt.

 

Silk Screentryck

Silk Screentryck

Silk screentryck är en annan teknik och ett sätt att få din produkt att glänsa vare sig det är tryckt i form av bilder, texter, eller logotyper i papperen, lådorna eller mapparna. Silk screentryck ger en extraordinär effekt till din produkt som fångar uppmärksamhet, och ser bra ut på din produkt. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Thermo-blind Stansning

Thermo-blind Stansning

Thermo blind stämplar är en bild, design, eller text på tryckt konst eller bok bildad genom att skapa en försänkning i papperet eller andra material. Exakta motsatsen till prägling, utan att kompromissa på attraktion, design och utseende. Thermo Blind stämpeln ger en extraordinär effekt till din produkt som fångar uppmärksamhet, och ser bra ut på din produkt. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Dekor Och Konstpapper

Dekor Och Konstpapper

Vanliga papper är bra, men vissa produkter kräver en extra touch för att påvisa sin unikhet. Därav, så är dekorativa papper här för att tjäna som ditt ideala val. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Bokomslag i Tyg

Bokomslag i Tyg

De flesta av våra produkter från Rigid kartong kan bli inslagen av boom cloth coverlåt. Att täcka sina produkter med book cloth kan öka hållbarheten, kvaliteten, glansen och skönheten. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Skarpa Kanter För Lådor

Skarpa Kanter För Lådor

Skarpa kanter får din produktförpackning att se ren, förtjusande och attraktiv ut. Våra högteknologiska maskiner förser dina förpackningar med idealt skarpa kanter vilket fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Matt, Blank, Texturerad Laminering

Matt, Blank, Texturerad Laminering

Laminering är ett annat sätt att presentera din produkt på ett tjusigt, attraktivt, och fantastiskt sätt. Med det sagt, vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Pappersinlägg

Pappersinlägg

Pappersinlägg används för att hålla din produkt trygg och säker inuti lådan. Inläggen finns i olika former, storlekar och papper. Sen är pappersinläggsteknologin på Via Aquaria det perfekta ekologiska valet. Med det sagt, vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Ask med Band

Ask med Band

Ja, Via Aquaria har teknologin till att fullända din efterfrågan för brickor med band med den högsta kvaliteten som finns tillgänglig på marknaden. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Magnetlås

Magnetlås

Magnetlåsteknik är ett annat sätt som Via Aquaria tjänar sina respekterade kunder. Till skillnad från våra konkurrenter så erbjuder vi en dold magnet lösning med en lyxigare look för din produkt. Våra högteknologiska maskiner gör det möjligt för oss att producera lådorna av ditt val i olika storlekar och former. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Skuminlägg

Skuminlägg

Skuminlägg gör inte bara din produkt attraktiv i sin förpackning, utan håller den även säker. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Bandstängning

Bandstängning

Ja, du kan ge din produkt den klassiska looken med bandstängningsteknik. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Fönsterurklipp

Fönsterurklipp

Det simpla, valfria fönsterurklippet kan göra din produkt synlig och enkel att känna och ta på. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Hopvikbara Papperspåsar med Japansk Botten

    Hopvikbara Papperspåsar med Japansk Botten

Via Aquaria’s research och utvecklingsteam är alltid på jakt efter attraktiva sätt att hålla våra kunder nöjda. Japansk botten är en annan teknik för attraktiv förpackning. Med det sagt,  vårt företag hjälper mer än gärna till i processen att nå dina önskade resultat. Det är bara att kontakta oss för att få större inblick angående processen och huruvida det passar just din produkt.

Metallöglor med Band

Metallöglor med Band

Metallöglorna med band-teknologin ger en extraordinär effekt till din produkt vilket fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt. Med det sagt så vill vårt företag mer än gärna hjälpa dig i processen av att nå dina önskade resultat. Du behöver bara kontakta oss för att få mer inblick i processen och huruvida det passar just din produkt.

Urklippta handtag

Urklippta handtag

De utklippta handtagen ger en extraordinär effekt till din produkt vilket fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt. Med det sagt så vill vårt företag mer än gärna hjälpa dig i processen av att nå dina önskade resultat. Du behöver bara kontakta oss för att få mer inblick i processen och huruvida det passar just din produkt.

Knutna snören

Knutna snören

De knutna snörena ger en extraordinär effekt till din produkt vilket fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt. Med det sagt så vill vårt företag mer än gärna hjälpa dig i processen av att nå dina önskade resultat. Du behöver bara kontakta oss för att få mer inblick i processen och huruvida det passar just din produkt.

Plastkablar

Plastkablar

Plastkablarna ger en extraordinär effekt till din produkt vilket fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt. Med det sagt så vill vårt företag mer än gärna hjälpa dig i processen av att nå dina önskade resultat. Du behöver bara kontakta oss för att få mer inblick i processen och huruvida det passar just din produkt.

Bandhandtag

Bandhandtag

Bandhandtagen ger en extraordinär effekt till din produkt vilket fångar uppmärksamhet och ser bra ut på din produkt. Med det sagt så vill vårt företag mer än gärna hjälpa dig i processen av att nå dina önskade resultat. Du behöver bara kontakta oss för att få mer inblick i processen och huruvida det passar just din produkt.