Papperspåsar

Vi har över 15 års erfarenhet av tillverkning av anpassade papperspåsar. Handgjorda papperspåsar tillverkas i standardstorlekar eller på begäran. Presentpåsar med tryckt logotyp för ditt företag tillverkas från 100 stycken. Tryckta papperspåsar är laminerade med matt- eller glansfilm. En snygg påse med tryck är ansiktet utåt för ditt företag och ger dig mängder med “gratis” publicitet.

Lyxiga papperspåsar

Alla våra lyxiga papperspåsar är skräddarsydda och de flesta är handbearbetade. Påsarna har handtag av vävt snöre eller band av silke, satin eller bomull. Presentpåsarna är tillverkade av superfina belagda eller dekorativa papper, några av dem laminerade med matt, glansig eller mjuk beröringsfilm. Underdelar och lock är förstärkta med tjock wellpapp. Vissa delar av vår tillverkning och efterbehandling av papperspåsarna är gjorda för hand, vilket garanterar felfri kvalitet. Vi tillverkar lyxiga papperspåsar från så lite som 100 st. per beställning.

Tryck

Handgjorda lyxpapperspåsar trycks med silkescreentryck. Anpassade papperspåsar kan också innehålla tryck på insidan.

Handtagstyper

Vävt snöre, handtag av siden-, satin- eller bomullsband kan avslutas med handgjorda knopar eller plastspetsar. De kan också klistras fast i mynningen.

Storlekar

Vi erbjuder över 200 standardpappersstorlekar.

Efterbehandling 

Lyxiga papperspåsar kan färdigställas med matt, glansig PE-film. Prägling, avböjning, stämpling av het folie, UV-lack och många andra saker kan läggas till.

Papper

För lyxiga papperspåsar använder vi superfina dekorativa papper, för vanliga papperspresentpåsar kan belagda, obelagda, kraft- eller ekopapper användas.

Ledtid

Vår standardtid för lyxpapperspåsar är 2-3 veckor.

Underdelar och handtag

I alla våra lyxiga papperspåsar och presentpapperspåsar är botten och toppfällen förstärkta med tjock kartong och är superstarka. De håller upp till 10 kg!

Lyxiga bärpåsar Med Stanshandtag

Det exklusiva kännetecknet för dessa bärväskor är de skurna handtagen. Underdelar och handtag är förstärkta med kartong. Anpassade tryckta papperspåsar med stansade handtag kan tillverkas av bestruket, obestruket, återvunnet eller konstpapper. Exklusiv kvalitet på dessa anpassade papperspåsar uppnås genom handarbete.

Tryck

Handgjorda lyxpapperspåsar trycks med silkescreentryck. Anpassade papperspåsar kan också innehålla tryck på insidan.

Handtagstyper

Välj ditt utskurna handtag: rektangulär, oval, rund eller matchande din påse.

Storlekar

Vi kan erbjuda över 200 standardstorlekar.

Efterbehandling

Lyxiga papperspåsar kan färdigställas med matt, glansig PE-film. Prägling, avböjning, stämpel av het folie, UV-lack och många andra saker kan läggas till.

Papper

För lyxiga papperspåsar använder vi superfina dekorativa papper, för vanliga papperspresentpåsar kan behandlade, obehandlade, kraft- eller ekopapper användas.

Ledtid

Vår standardtid för lyxpapperspåsar är 2-3 veckor.

Underdelar och handtag

I alla våra lyxiga papperspåsar och presentpapperspåsar är botten och toppen förstärkta med tjock kartong och är superstarka. De håller upp till 10 kg!

Miljövänliga papperspåsar

Miljövänliga papperspåsar tillverkas av 100% återvunnet eller FSC-certifierat papper och täcks endast med skyddslack. Väskans botten och handtag är förstärkta med kartong, vilket möjliggör användning av påsen mer än en gång. Beställ en ekologisk påse och få ett attraktivt paket, bidra till bevarande av naturresurser och skapa en bild av ett grönt företag.

Tryck

Miljövänliga presentpåsar trycks med offsettryck eller en logo appliceras med silkescreentryck.

Handtag

För ekologiska påsar kan vi erbjuda rep med knutar från naturfiber eller limmade handtag från bomull, lin eller band av satin / bomull.

Storlekar

Vi kan erbjuda över 200 standardstorlekar.

Efterbehandling 

Miljövänliga papperspåsar täcks endast med skyddande matt eller glanslack. Om du vill kan ytan täckas med UV-lack, varmfolierad eller präglad.

Papper

Eco presentpåsar tillverkas av 100% återvunnet eller FSC-certifierat papper.

Ledtid

Miljövänliga påsar tillverkas och levereras inom 2-3 veckor från och med datumet för överenskommelse om utformningen.

Underdelar och handtag

Botten är förstärkt med kartong. Kartongen limmas i handtagsområdet, vilket gör påsen mer hållbar.